MED COOPRENEUR CARNIVAL 2019

8-10 November 2019
Persiaran Perdana, Putrajaya

Apa itu Karnival Usahawan Koperasi 2019 ?
Karnival Usahawan Koperasi (MED Coopreneur 2019) adalah program pemasaran di bawah Kementerian Pembangunan Usahawan untuk membantukoperasi-koperasi berdaftar di bawah Suruhanjaya Koperasi Malaysia meningkatkan aktiviti pemasaran dan meluaskan akses pasaran.

Kenapa perlu mengunjungi Karnival Usahawan Koperasi?
Sebagai usahawan koperasi, terdapat banyak kemudahan dan insentif serta khidmat nasihat yang akan dikongsi oleh agensi kerajaan dan swasta sepanjang MED Coopreneur 2019 berlangsung. Koperasi juga boleh mengetahui lebih lanjut tentang mesin, peralatan atau teknologi bagi meningkatkan kualiti produk.

Sebagai pengunjung berkeluarga atau individu, terdapat pelbagai aktiviti menarik yang disediakan termasuk laman haiwan peliharaan dan ternakan, pameran dan jualan produk koperasi yang unik, cabutan bertuah, taman permainan gergasi dan banyak lagi.

Kenapa perlu sertai MED Coopreneur 2019 ?

Siapakah yang menyertai MED Coopreneur 2019 ?

Bilakah MED Coopreneur 2019 ?

Dimanakah MED Coopreneur 2019 akan berlangsung?

Adakah MED Coopreneur 2019 mesra pengunjung?

Apakah bentuk pembayaran yang diterima di MED Coopreneur 2019 ?

Berapakah harga tiket MED Coopreneur 2019?
Secara umumnya, kemasukan ke MED Coopreneur 2019 adalah percuma. Untuk menyertai pertandingan atau bermain aktiviti-aktiviti tertentu di MED Coopreneur 2019 mungkin terdapat bayaran yang dikenakan oleh pengelola aktiviti. Sila rujuk kepada pengelola aktiviti untuk kepastian.